Slöigaste

Den har dagen har varit allt annat än produktiv. Jag somnade vid 03.00 fredag kväll med stora drömmar om denna lördag. Har inte uppfyllit någon! Vaknade vid halv 12, tog med mig Taiga i snöblask och snöblandat regn på en ganska så lång morgonrunda, sen har det inte gått annat än utför.

Våran väldigt välbehövliga ved har inte anlänt. Det gjorde att vi, både jag och Acke (mest Acke) tappade suget för allt, bland annat Shure Brothers spelning i Motala. Så nu har vi stannat hemma, spelat en massa Heroes III of might and magic och stekt pannkakor i värmen av veden som vi skrapade ihop. Nu är klockan 20 i elva på kvällen och jag vet inte riktigt vad... Imorgon blir det långpromenad med Taiga! förhoppningsvis...



Visst är det skönt att göra absolut ingenting då och då. Men det här var det värsta jag varit med om på länge ;D

Hajj & Godnatt!

Lycka












"Lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt"











Vintern 2010

Jag är en av alla (?) dem som INTE klagar på vintern (eller sj). Utanför fönstret just nu är det - 5 grader, det är 1 meter snö och solen lyser och värmer. Kan det bli mer underbart?
Jo iofs, om jag inte vore sjuk, förkyld och hostig skulle det vara mer underbart. Men det struntar jag i! Tog med mig Taiga till Askersund och tittade på alla ankor som trycker i hamnen =)





Taiga tyckte nog mest att matte var dum eftersom hon inte fick hoppa ner på isen och jaga stackarna ;D hehe


Nu sitter vi här inne, det brinner i kökspannan, jag har gjort nyponsoppa. Nu ska det kureras! Kanske plugga lite också, för en gångs skull kan man väl lyckas plugga längre i förväg än veckan INNAN tentan =)

Härliga måndag

Måndag 15.22

Det är +11 grader varmt i köket, och lilla jag får inte upp "stinget" i brasan riktigt :D haha. Äsch det kanske börjar brinna ordentligt snart, hoppas.

Idag började nya kursen, blir ju säkert huuuur bra som helst såklart. Vi ska lära oss praktiska saker! Tjoho! & psykologi! också lite tjoho, intressant iaf =)

Jag hostar och nyser och river med halsen varje gång, det är jobbigt och det gör ont. Mirakelmedicin? =D te med honung, just det!

Sjukt mycket snö förresten ;D


.

Snöstorm

Gått ut med Taiga och burit in ved och tänt upp
Acke sover

Nu har jag gjort mitt för idag :P



Ajje!

Hostar sönder halsen, känns det som. Det gör ont!
Sitter här vid brasan och dricker nyponsoppa, ont i huvudet får man också av allt hostande. Buhu



















Aj

Smällkaramell

Acke är på trav och vinner STORA pengar ;D Iaf var det hans önskan och målsättning :P

Jag och Taiga håller oss inne, aktar oss för vargen och slöar rent allmänt. Det är faktiskt lite tråkigt just nu, men någon gång måste man ha det med. Annars vet man inte när man har roligt. Tydligen.

Klarade av ännu en tenta imorse, förhoppningen är iaf att jag klarade den. Man vet aldrig. Magkänslan är inte så bra den här gången..




Enligt grannen ska det komma 1/2 meter nysnö ikväll/inatt. Även om jag är norrlänning tycker jag det låter lite lesamt. Faktiskt. Vår. Sommar. Summerjam!

Close your eyes, you might see something beautiful

Helgen har varit toppen. Taiga gillar att åka tåg och är världens lugnaste och finaste och duktigaste vovve, har jag hört många gånger denna helg =)
Vi har ätit ihjäl oss, nästan.. Mormors kakor, mat och efterrätt är för svåra att motstå, dessutom lever man bara en gång.
Igår kom jag hem, ungefär kl 18.00. Vi åkte buss från Örebro (där Joel och Maria släppte av oss), jag och Taiga, också det utan några som helst problem och gnäll.

Nu är vi hemma som sagt och jag kämpar med att plugga, insett att tentan är på torsdag och jag har knappt pluggat nånting, MEN man ska vara lugn och fin ;P
Imorse var jag sur, på Acke. Ingen ved inne eller ute, nej man måste kämpa med att såga veden (husets gamla fasad) först. Kallt i huset och ingen tid eller lust till "karlagöra".. Nu brinner det dock, i ren protest ;D

Fina helg. Mormor 80 år! Fina mormor!


Tissda

Klar med dagen!

Gått i skolan
Tränat
Handlat + Pantat
Hämtat Ackes paket
Gått med Taiga
Beställt sele + saker till Taiga!
Eldar

Det här med att plugga till tentan som är nästa torsdag får vi ta tag med i imorgon, då ska det sättas igång. Vi får hoppas det går bra iaf, även om jag är lat :P




Sån ska Taiga få! Plus tassalva, nytt halsband och massa billiga tuggben ;D

Me and da animals/ tjejerna

Ja, vi är ensamma, djuren/tjejerna och jag. Det firar vi med att städa och göra pannkakor =) Iofs är det bara matte som gör allting men men, man kan inte begära för mycket ;D

Acke är iväg till Götlaborg för att hämta hem 350 stenkakor, laga Babsis bil och hälsa på henne såklart =)

Idag gick jag och Taiga dryga milen, tror vi får göra om det imorgon, mycket välbehövligt för matte och hund (:



Ska försöka att inte inbilla mig att det finns vargar ute ikväll, eller något annat farligt..


1000 ord..










Stockholm var gryyymmt! Och så nära! Detta gör jag definitivt om ;D


RSS 2.0