Tentor

För mycket pluggande (en hel dag) ger huvudvärk! Seghet och allmänt dåligt.. Hoppas på att lite frisk kvällsluft kan ta bort det mesta innan jag kryper i säng. Glad över att långpromenaden blev gjord idag iaf, kändes som om att det behövdes.

Imorgon är det praktiskt ktc tenta, sen ska jag till Marieberg - Kjell & Company + Jysk. Sen Hallsberg och skatteverket. Hem och långpromenad med hunden, kan bli bra =)

På Fredag börjar plugget om igen, teori tenta på måndag. Valborg på kvällen och på lördag är det cirkus hela dagen. Söndag = Pluggande

Positivt att ha saker att göra!


Creatures in my head


Creatures in my head - Andrew Bell


Måste färga håret
Måste plugga MASSOR. Praktisk tenta på torsdag och teoritisk på måndag
Måste fira älskade Acke imorgon som fyller gammalt, 26 år ;D




Blött

Blöt med REN hund, blöt matte och ett blött badrum.

Men nu är det klart!

Tar mig en välförtjänt spelkväll :)



Puss

Taiga på vift

Taiga är på vift, ute på galej =) Nej hon har inte rymt, hon är iväg med Lottis. Det började med att dom skulle ut på promenad, sen hamnade dom i Örebro tror jag :D Hehe jaja, bara hon kommer hem är jag nöjd, känns lite tomt faktiskt, något som saknas..

2 dagar kvar av praktiken, på fredag är jag ledig! Då ska jag pallra mig iväg till gymmet, har inte orkat det, långa dagar och Taiga som ska få sin motion också, men det är på G!
Idag gick jag med sjuksköterskan, mycket administativt arbete har dom - inte så roligt för mig att kolla på kanske, men jag vet iaf vad jag kommer att syssla med om jag hamnar som sjuksköterksa inom kommunen sen.

Göteborg var bra och intensivt, mycket fint!


Göteborg

Ännu en praktikdag avklarad, det är jätteroligt och det går bra. Men jag är såå trött! Inte ett dugg van vid dessa långa dagar fyllda med aktivitet och jobb.
Berättade jag att jag fått sommarjobb! Ska vara vikarie på samma avdelning som jag är nu! Det kommer bli jättebra, eftersom jag redan känner till stället. v29-32.

Imorgon drar vi till Göteborg för att se Jethro Tull! Kommer hem på söndag igen, blir nog väldigt roligt, har inte så bra koll på vad det är för sorts band, den sorts musik som Acke och Anders tycker om.. hehe. Nejdå, det blir toppen! Alla band är bra live =)



Men det ser ju speciellt ut..

Ska försöka klara av en seminarieuppgift på tåget också, lär aldrig bli av men jag ska försöka. Ska tydligen vara klart tills på onsdag, så lika bra.
Taiga ska vi dumpa på dagis och katterna får klara sig bäst de vill ;D

Puss!


VFU

2:a dagen avklarad. Tror nog inte jag ska jobba inom äldreomsorgen som färdig och klar sjuksköterska. Ett av världens viktigaste jobb, ja. Men njaee.. Barn kanske är lite mer min grej.. har jag kommit fram till =)


Vattenfilter!

Just nu, i denna sekund, kämpar Acke med att sätta dit ett vattenfilter i jordkällaren. Såklart ska han göra det själv
- "annars lär man sig ju inte". Kan väl dock inte vara för komplicerat =) Men vattnet kommer äntligen att vara drickbart utan att vara utblandat med saft! Glad Esther =)

På måndag börjar praktikten/vfu:n. Måste åka in till stan imorgon för att kolla vart jag ska ta vägen, var nämligen inte på själva boendet först :P Annars ordnar det sig alltid, Askersund är faktiskt inte världens största samhälle.

Vin och Choklad



Trassla och jag en fin dag. Sötaste lilla katt

Rom

Jag tog just en kvarbliven godis ur påskägget, romkula! Åh mer mer.

=)

Imorgon ska vi träna KTC, bädda säng, lägga förband, mata, puls och sådant vi ska kunna. Då unnar vi oss restaurangmat också! Gött

=D

Puss

Vardag

Var nog inte riktigt redo för detta, totalt mentalt slut + att det var tråkigt. Nej skola är inte min grej efter "lov" ;D
Helt plötsligt är det MASSOR av saker som man borde göra, plugga och tänka på. Nästa veckan början vfu:n, 2 veckor. Ska verkligen bli jätteroligt =) Till den ska man göra en inlärningsplan, inte obligatoriskt men något som rekommenderades. Under vfu tiden ska vi hinna göra 3 (!) seminarieuppgifter och börja plugga inför tentan, helst. Och man får inte glömma KTC tentan, den praktiskta tentan. Yeeaha!

Positivt är iaf att Moi, Dess, Nina och Mammsi ska till Tallin! ? 18-20 Juni, en till grej inplanerad i sommar =D

Organic Cotton - Gina Tricot

Min:




Taiga är lite smått sjuk, trött, spydde i lördags och bajsar ljusbrunt nu.. Har startat avmaskningskur för alla 3 husdjuren idag, tror hunden min har ätit lite väl många möss och annat hon rotat fram ur marken.. ;)

.

MÄÄÄÄTT

De där våfflorna, skulle nöjd mig med en, högst två. Men icke, icke 4 ;D

Iaf. Högst trevlig helg hittils. Mys och mat om och om igen. Idag höll alla på och jobbade med huset som ska bli färdigt, jag gick långpromenad med Taiga först, sen kände jag mig mest ivägen, så kan det gå.

Påskharen har varit här! 3 små påsar ekologiskt godis fick jag! + Sesam kakor =) Har ätit upp kakorna och nu känner jag för att lägga mig ner och dööö. Så sparar resten tills imorgon tror jag, man ska ju inte riskera för mycket.
=)


Glad Påsk!

Glad Påsk & Glatt lov på er!


Nu sitter jag här, och vet liksom inte riktigt vad jag ska ta mig för. Långpromenad med Taiga är inplanerad till klockan 2. Men nudå? Putsa fönster, nej det regnar (undanflykt), dammsuga kanske borde göras.. Äsch får äta lite mer frukost innan jag bestämmer mig =D
Ikväll ska vi iaf till min svärfamilj för middag och en hel del mys kan jag tänka mig, alla kommer att vara där ;D Egentligen ville jag juh hem, men det här är ingen dålig ersättning!

Vårbilder!
:

 


RSS 2.0